Dodano: 2008-01-10 08:48
| SzalonyKapelusznik napisał(a): |
| kawałek "Uncle Sam".
http://www.youtube.com/watch?v=RPgelPqdDAs |
Teledysk rozbraja, a do tego niesie również treść
I'm sailing across the sea to be with my Uncle Sam :lol: :lol: :lol:
Takie poszerzenie horyzontów muzycznych to naprawdę dobra rzecz.
... myślę nad problemem tym, czy można być bez duszy złym ...
Dodano: 2008-01-10 08:54
O boziu... :D dzieki ludzie ze zjechaliscie ze mnie(mimo tych ironi),
| Cytat: |
| Dezert... chyba nie bardzo wiesz jak wyrażać swoje opinie (wieku się nie czepiam bo wiem, że bywają ciekawie osoby w twoim wieku) ale miejscami przegiąłeś. Może jednak pomyśl (czyli przeananlizuj posty innych, pod wieloma względami, zanim coś napiszesz) a nie unoś się honorem od razu. Zwłaszcza, że wybrałeś rozmowę (o takich gatunkach muzycznych) na portalu, który ma z tą muzyką raczej niewiele wspólnego.
Jest jeszcze jeden problem My nie znamy Ciebie a Ty nie znasz Nas więc jakiekolwiek stwierdzenia w/w przez Ciebie są tym bardziej nie na miejscu. Podejrzewam, że na żywo moglibyśmy się razem całkiem dobrze bawić przy jakiejś "rozweselającej muzyce" i nikt by sobie nie pocinał czgoś tam i czego kolwiek nie wciągał. Ale Ty od razu zrobiłeś z Nas jakiś "tnących się żyletkami" smętnych osobników |
A co do Madnessa, to sa fajni ale wole polskie kapele :D
Jakiego koloru masz futrzaka?
Dodano: 2008-01-10 09:40
[/quote] to ja na was wjechalem?? :evil: widziles temat od poczatku?? oni zaczeli od nazioli i hwdp'owcow... ostatnia mam nadzieje moja opinia na temat innych...
A co do Madnessa, to sa fajni ale wole polskie kapele :D[/quote]
Widziałem i śledziłem ten temat od począku (jak by nie było na 1 str. tego tematu się udzieliłem) i wyraziłeś się kilku krotnie bardzo nie miło. Więc się nie dziw (zwłaszcza, że pewnych rzeczy niedopowiedziałeś),że zostałeś wyzwany od "takich i owakich".
DP to nie jest miejscem dla ludzi którym "cokolwiek ślina pod palce na klawiaturę przynisie" - tu trzeba trochę pomyśleć zwłaszcza, że jest tu sporo osób starszych, które wymagają utrzymania choć pewnego poziomu kultury i szacunku dla innych oraz dla języka.
Pozdrawiam .I mam nadzieję, że dalsza "łopatologia" potrzebna nie będzie.
Keep Talking...
Re: heh... Dodano: 2008-01-10 09:59
| _jacup_H_ napisał(a): |
|
Czytając z Twojej wypowiedzi Kuba to chyba mnie nienawidzisz również :> , bo ja przedewszystkim jestem człowiekiem ale ruch rastafari jest mi bardzo bliski |
Spokojnie Jakub dopoki nie zaczniesz mnie zaczepiac pod zabka o kilka groszy do taniego wina, dopoki dbasz o higiene osobista oraz nie starasz sie na sile wepchnac mi ekologiczno-wegetarianskich hasel nie mam powodu by Toba gardzic
Niestety punkow etc. mialem zawsze okazje poznac z tej zlej strony.
Jako, ze w zasadzie temat od kilku stron zboczyl z glownego nurtu i nic nie wskazuje aby powrocil na swoj tor, zostaje przeze mnie zamkniety.
"Tonight's the night..."